Jadłospis 16-20.09.2024 i opłata za obiady

 O B I A DALERGENY
Poniedziałek 16.09.2024    Zupa krupnik ryżowy   Łazanki z kapusty mieszanej   Kompot   Jabłko   9, 1,3
Wtorek 17.09.2024      Zupa brokułowa     Schab pieczony w sosie własnym     Kasza gryczana     Surówka z sałaty lodowej ze śmietaną i szczypiorkiem           Kompot     Gruszka    7,9 1 7
Środa 18.09.2024    Zupa szczawiowa z jajkiem   Ryż z musem truskawkowym   Kompot   Banan  3,7,9 7
Czwartek 19.04.2024     Zupa krem grochowa z grzankami czosnkowymi    Kotlet mielony    Ziemniaki    Surówka z buraczków    Kompot    Śliwka    9 1,3  
Piątek     20.09.2024     Zupa pomidorowa z makaronem    Ryba (Morszczuk) pieczona    Ziemniaki    Surówka z kiszonej kapusty z marchewką    Kompot    Banan    1,7,9 1

Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.

                                          JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE

Życzymy smacznego!


OPŁATA  ZA  OBIADY

Za PAZDZIERNIK 2024r.

TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Września 2024r.

23 dni x 5,50 zł = 126,50 zł

Bank PeKaO SA o/Zgorzelec

Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188

Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta  z co najmniej  jednodniowym wyprzedzeniem .                             

                                                            W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.

Telefon  519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128


 Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,

selera, gorczycy.