Jadłospis 23-27.09.2024 i opłata za obiady

 O B I A DALERGENY
Poniedziałek 23.09.2024    Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty   Gulasz wieprzowo-warzywny    Kasza pęczak   Ogórek konserwowy   Kompot   Jabłko  7,9              1
Wtorek 24.09.2024    Zupa jarzynowa      Kotlet drobiowy panierowany    Surówka Colesław   Ziemniaki    Kompot   Kiwi            7,9         1, 3         10
Środa 25.04.2024    Zupa fasolowa   Makaron z biały serem na słodko   Kompot   Banan  9 1,3,7
Czwartek 26.09.2024     Zupa barszcz biały z jajkiem    Pierogi z ziemniakami i serem ze śmietaną    Kompot    Śliwka    3,7,9          1, 3,7  
Piątek     27.09.2024     Zupa zacierkowa    Kotlet rybny    Ziemniaki    Surówka z ogórka kiszonego z cebulą                Kompot    Jabłko    1,9 1,3,4

Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.

                                          JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE

Życzymy smacznego!


OPŁATA  ZA  OBIADY

Za PAZDZIERNIK 2024r.

TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Września 2024r.

23 dni x 5,50 zł = 126,50 zł

Bank PeKaO SA o/Zgorzelec

Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188

Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta  z co najmniej  jednodniowym wyprzedzeniem .                             

                                                            W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.

Telefon  519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128


 Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,

selera, gorczycy.