Jadłospis 10.03-14.03.2025 i opłata za obiady

 O B I A DALERGENY
  Poniedziałek     10.03.2025    Zupa gulaszowa   Pierogi leniwe z masłem i śmietaną   Kompot   Jabłko                      9    1,3,7
       Wtorek 11.03.2025    Zupa ogórkowa (na porcji rosołowej)   Schab pieczony w sosie własnym   Kasza gryczana   Surówka Colesław   Kompot   Kiwi                7, 9                 1                                10
       Środa 12.03.2025    Zupa kalafiorowa (na porcji rosołowej)   Nuggetsy z kurczaka   Ziemniaki   Surówka z marchewki z pomarańczą   Kompot   Banan                    7, 9   1,3                                    
Czwartek 13.03.2025    Zupa krupnik z kaszą jęczmienną  (na porcji rosołowej)   Bigos z bułką pszenną i razową   Kompot   Pomarańcza                  9               1
       Piątek         14.03.2025                Zupa pomidorowa z ryżem (na porcji rosołowej)   Ryba Dorsz w panierce   Ziemniaki   Surówka z kapusty kiszonej z marchewką   Kompot   Mandarynka                7,9             1,3 4           

Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.

                                          JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE

Życzymy smacznego!


OPŁATA  ZA  OBIADY

Za Marzec 2025r.

TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Lutego 2025r.

21 dni x 5,50 zł = 115,50 zł

Bank PeKaO SA o/Zgorzelec

Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188

Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta  z co najmniej  jednodniowym wyprzedzeniem .                             

                                                            W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.

Telefon  519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128


 Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,

selera, gorczycy.