Jadłospis 14.10-18.10.2024 i opłata za obiady

 O B I A DALERGENY
Poniedziałek 14.10.2024    Zupa gulaszowa   Knedle z truskawkami i śmietana   Kompot   Jabłko  9 1,3,7
Wtorek 15.10.2024    Zupa ogórkowa      Nugetssy z kurczaka   Ziemniaki   Surówka z białej kapusty   Kompot   Banan    7, 9 1,3    
Środa 16.10.2024    Zupa kapuśniak z kapusty kiszonej   Fasolka po bretońsku z bułką pszenną lub razową   Kompot   Kiwi     9 1,9
Czwartek 17.10.2024     Zupa brokułowa    Bitki ze schabu z cebulą    Kasza jęczmienna    Ogórek konserwowy    Kompot    Śliwka    7,9 1 1
Piątek     18.10.2024     Zupa pomidorowa z makaronem    Kotlet rybny    Ziemniaki    Surówka z marchewki i chrzanem              Kompot    Gruszka    1,7,9 1,3,4

Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.

                                          JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE

Życzymy smacznego!


OPŁATA  ZA  OBIADY

Za LISTOPAD 2024r.

TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 PAŹDZIERNIKA 2024r.

17 dni (bez 1,7,8,11 listopada x 5,50 zł= 93,50 zł

Bank PeKaO SA o/Zgorzelec    Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188

Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta  z co najmniej  jednodniowym wyprzedzeniem.                         

                                                            W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.

Telefon  519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128


 Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,

selera, gorczycy.