O B I A D | ALERGENY | |
Poniedziałek 13.01.2025 | Zupa ogórkowa (na porcji rosołowej) Spaghetti bolognese Kompot Jabłko | 7,9 1,3 |
Wtorek 14.01.2025 | Zupa krupnik z kaszą jęczmienną (na porcji rosołowej) Podudzie z kurczaka pieczone w piecu Ziemniaki Surówka Colesław Kompot Mandarynka | 1, 9 10 |
Środa 15.01.2025 | Zupa barszcz biały z jajkiem (na kości ze schabu) Racuchy z jabłkiem i cukrem pudrem Kompot Banan | 3,9 1,3,7 |
Czwartek 16.01.2025 | Zupa kalafiorowa (na porcji rosołowej) Fasolka po bretońsku z bułką pszenną i razową Kompot Pomarańcza | 7,9 1,9 |
Piątek 17.01.2025 | Zupa pomidorowa z ryżem (na porcji rosołowej) Łosoś pieczony w piecu Ziemniaki Surówka z rzodkiewki białej ze szczypiorkiem Kompot Gruszka | 7,9 1,4 10,7 |
Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.
JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE |
Życzymy smacznego!
OPŁATA ZA OBIADY
Za LUTY 2025r.
TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Stycznia 2025r.
10 dni od 17.02.2025 r. x 5,50 zł = 55,00 zł
Bank PeKaO SA o/Zgorzelec
Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188
Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem .
W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.
Telefon 519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128
Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:
- Zboża zawierające gluten
- Skorupiaki i produkty pochodne
- Jaja i produkty pochodne
- Ryby i produkty pochodne
- Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
- Soja i produkty pochodne
- Mleko i produkty pochodne
- Orzechy
- Seler i produkty pochodne
- Gorczyca i produkty pochodne
- Nasiona sezamu i produkty pochodne
- Dwutlenek siarki
- Łubin i produkty pochodne
- Mięczaki i produkty pochodne
Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,
selera, gorczycy.