Jadłospis 13.01-17.01.2025 i opłata za obiady

 O B I A DALERGENY
  Poniedziałek     13.01.2025    Zupa ogórkowa (na porcji rosołowej)   Spaghetti bolognese   Kompot   Jabłko      7,9 1,3
       Wtorek 14.01.2025    Zupa krupnik z kaszą jęczmienną (na porcji rosołowej)   Podudzie z kurczaka pieczone w piecu   Ziemniaki   Surówka Colesław   Kompot   Mandarynka  1, 9 10
       Środa 15.01.2025    Zupa barszcz biały z jajkiem (na kości ze schabu)   Racuchy z jabłkiem i cukrem pudrem   Kompot   Banan     3,9 1,3,7                                    
Czwartek 16.01.2025    Zupa kalafiorowa (na porcji rosołowej)   Fasolka po bretońsku z bułką pszenną i razową   Kompot   Pomarańcza    7,9 1,9
       Piątek         17.01.2025                Zupa pomidorowa z ryżem (na porcji rosołowej)   Łosoś pieczony w piecu   Ziemniaki   Surówka z rzodkiewki białej ze szczypiorkiem   Kompot   Gruszka              7,9             1,4            10,7

Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.

                                          JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE

Życzymy smacznego!


OPŁATA  ZA  OBIADY

Za LUTY 2025r.

TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Stycznia 2025r.

10 dni od 17.02.2025 r. x 5,50 zł = 55,00 zł

Bank PeKaO SA o/Zgorzelec

Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188

Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta  z co najmniej  jednodniowym wyprzedzeniem .                             

                                                            W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.

Telefon  519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128


 Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,

selera, gorczycy.