O B I A D | ALERGENY | |
Poniedziałek 20.01.2025 | Zupa gulaszowa Knedle z truskawkami i śmietana Kompot Jabłko | 7,9 1,3,7 |
Wtorek 21.01.2025 | Zupa krupnik ryżowy (na porcji rosołowej) Schab pieczony w sosie własnym Kasza bulgur Surówka z kapusty pekińskiej Kompot Mandarynka | 9 1 1 |
Środa 22.01.2025 | Zupa brokułowa (na porcji rosołowej) Kotlet mielony Ziemniaki Surówka z buraczków Kompot Banan | 7,9 1,3 |
Czwartek 23.01.2025 | Rosół drobiowy Danie orientalne z kurczakiem i warzywami Ryż Kompot Pomarańcza | 1, 9 1,7 |
Piątek 24.01.2025 | Zupa zacierkowa (na porcji rosołowej) Ryba pieczona w piecu Ziemniaki Surówka z kiszonej kapusty Kompot Gruszka | 1,3,9 1,4 |
Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.
JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE |
Życzymy smacznego!
OPŁATA ZA OBIADY
Za LUTY 2025r.
TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Stycznia 2025r.
10 dni od 17.02.2025 r. x 5,50 zł = 55,00 zł
Bank PeKaO SA o/Zgorzelec
Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188
Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem .
W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.
Telefon 519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128
Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:
- Zboża zawierające gluten
- Skorupiaki i produkty pochodne
- Jaja i produkty pochodne
- Ryby i produkty pochodne
- Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
- Soja i produkty pochodne
- Mleko i produkty pochodne
- Orzechy
- Seler i produkty pochodne
- Gorczyca i produkty pochodne
- Nasiona sezamu i produkty pochodne
- Dwutlenek siarki
- Łubin i produkty pochodne
- Mięczaki i produkty pochodne
Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,
selera, gorczycy.