Jadłospis 17.02-21.02.2025 i opłata za obiady

 O B I A DALERGENY
  Poniedziałek     17.02.2025    Zupa pomidorowa z ryżem (na porcji rosołowej)   Łazanki z kapusty mieszanej   Kompot   Jabłko                     7, 9  1,3
       Wtorek 18.02.2025    Zupa jarzynowa (na porcji rosołowej)   Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo- serowym   Ziemniaki   Surówka z marchewki, jabłka i słonecznikiem   Kompot   Mandarynka                7, 9               1,7               
       Środa 19.02.2025    Zupa krupnik ryżowym  (na porcji rosołowej)   Gulasz wieprzowo-warzywny   Kluski śląskie   Surówka z czerwonej kapusty   Kompot   Banan     9 1 1,3                                    
Czwartek 20.02.2025    Zupa fasolowa z kiełbasą i boczkiem (na kości ze schabu)   Placki ziemniaczane ze śmietaną   Kompot   Pomarańcza                   9 1,3,7
       Piątek         21.02.2025                Zupa ogórkowa (na porcji rosołowej)   Kotlet rybny   Ziemniaki   Surówka z białej rzodkwi ze szczypiorem   Kompot   Gruszka            3,7,9           1,3,4            10

Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.

                                          JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE

Życzymy smacznego!


OPŁATA  ZA  OBIADY

Za Marzec 2025r.

TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Lutego 2025r.

21 dni x 5,50 zł = 115,50 zł

Bank PeKaO SA o/Zgorzelec

Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188

Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta  z co najmniej  jednodniowym wyprzedzeniem .                             

                                                            W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.

Telefon  519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128


 Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,

selera, gorczycy.