Jadłospis 03.03-07.03.2025 i opłata za obiady

 O B I A DALERGENY
  Poniedziałek     03.03.2025    Zupa szczawiowa z jajkiem (na porcji rosołowej)   Spaghetti bolognese   Kompot   Jabłko                  3, 7, 9    1,3
       Wtorek 04.03.2025    Zupa jarzynowa (na porcji rosołowej)   Polędwiczki duszone z warzywami   Ziemniaki pure   Ogórek konserwowy   Kompot   Kiwi                7, 9                 1                 7
       Środa 05.03.2025    Zupa barszcz biały  (na kości ze schabu)   Ryba (Dorsz) saute pieczona w piecu   Ziemniaki   Surówka z ogórka kiszonego   Kompot   Banan                     9 1,4                                    
Czwartek 06.03.2025    Zupa pieczarkowa z makaronem  (na porcji rosołowej)   Gulasz indyczo-warzywny   Kasza pęczak   Sałata lodowa z pestkami dyni   Kompot   Pomarańcza                1, 7, 9 1,7 1
       Piątek         07.03.2025                Zupa z soczewicy z  ziemniakami i kurczakiem   Ryż z musem truskawkowym   Kompot   Mandarynka               1, 9                7           

Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.

                                          JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE

Życzymy smacznego!


OPŁATA  ZA  OBIADY

Za Marzec 2025r.

TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Lutego 2025r.

21 dni x 5,50 zł = 115,50 zł

Bank PeKaO SA o/Zgorzelec

Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188

Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta  z co najmniej  jednodniowym wyprzedzeniem .                             

                                                            W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.

Telefon  519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128


 Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,

selera, gorczycy.