O B I A D | ALERGENY | |
Poniedziałek 03.03.2025 | Zupa szczawiowa z jajkiem (na porcji rosołowej) Spaghetti bolognese Kompot Jabłko | 3, 7, 9 1,3 |
Wtorek 04.03.2025 | Zupa jarzynowa (na porcji rosołowej) Polędwiczki duszone z warzywami Ziemniaki pure Ogórek konserwowy Kompot Kiwi | 7, 9 1 7 |
Środa 05.03.2025 | Zupa barszcz biały (na kości ze schabu) Ryba (Dorsz) saute pieczona w piecu Ziemniaki Surówka z ogórka kiszonego Kompot Banan | 9 1,4 |
Czwartek 06.03.2025 | Zupa pieczarkowa z makaronem (na porcji rosołowej) Gulasz indyczo-warzywny Kasza pęczak Sałata lodowa z pestkami dyni Kompot Pomarańcza | 1, 7, 9 1,7 1 |
Piątek 07.03.2025 | Zupa z soczewicy z ziemniakami i kurczakiem Ryż z musem truskawkowym Kompot Mandarynka | 1, 9 7 |
Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.
JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE |
Życzymy smacznego!
OPŁATA ZA OBIADY
Za Marzec 2025r.
TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Lutego 2025r.
21 dni x 5,50 zł = 115,50 zł
Bank PeKaO SA o/Zgorzelec
Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188
Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem .
W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.
Telefon 519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128
Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:
- Zboża zawierające gluten
- Skorupiaki i produkty pochodne
- Jaja i produkty pochodne
- Ryby i produkty pochodne
- Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
- Soja i produkty pochodne
- Mleko i produkty pochodne
- Orzechy
- Seler i produkty pochodne
- Gorczyca i produkty pochodne
- Nasiona sezamu i produkty pochodne
- Dwutlenek siarki
- Łubin i produkty pochodne
- Mięczaki i produkty pochodne
Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,
selera, gorczycy.