O B I A D | ALERGENY | |
Poniedziałek 17.03.2025 | Barszcz biały z boczkiem (kości ze schabu) Pierogi z ziemniakami i serem twarogowym z cebulą i śmietaną Kompot Jabłko | 9 1,3,7 |
Wtorek 18.03.2025 | Zupa brokułowa (na porcji rosołowej) Kotlet mielony Ziemniaki Buraczki z cebulką Kompot Mandarynka | 7, 9 1,3 |
Środa 19.03.2025 | Zupa ogórkowa (na porcji rosołowej) Fasolka po bretońsku z bułką pszenną i razową Kompot Kiwi | 7, 9 1 |
Czwartek 20.03.2025 | Rosół z makaronem Potrawka warzywna z kurczaka Ryż Kompot Pomarańcza | 1,3, 9 1,7 |
Piątek 21.03.2025 | Zupa pomidorowa z ryżem (na porcji rosołowej) Pulpet rybny w sosie koperkowym Ziemniaki Surówka z kiszonego ogórka z cebulą Kompot Banan | 7,9 1,3,4 |
Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.
JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE |
Życzymy smacznego!
OPŁATA ZA OBIADY
Za Marzec 2025r.
TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Lutego 2025r.
21 dni x 5,50 zł = 115,50 zł
Bank PeKaO SA o/Zgorzelec
Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188
Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem .
W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.
Telefon 519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128
Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:
- Zboża zawierające gluten
- Skorupiaki i produkty pochodne
- Jaja i produkty pochodne
- Ryby i produkty pochodne
- Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
- Soja i produkty pochodne
- Mleko i produkty pochodne
- Orzechy
- Seler i produkty pochodne
- Gorczyca i produkty pochodne
- Nasiona sezamu i produkty pochodne
- Dwutlenek siarki
- Łubin i produkty pochodne
- Mięczaki i produkty pochodne
Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,
selera, gorczycy.