Jadłospis 17.03-21.03.2025 i opłata za obiady

 O B I A DALERGENY
  Poniedziałek     17.03.2025    Barszcz biały z boczkiem (kości ze schabu)   Pierogi z ziemniakami i serem twarogowym z cebulą i śmietaną   Kompot   Jabłko                      9    1,3,7
       Wtorek 18.03.2025    Zupa brokułowa (na porcji rosołowej)   Kotlet mielony   Ziemniaki   Buraczki z cebulką   Kompot   Mandarynka                7, 9                1,3                              
       Środa 19.03.2025    Zupa ogórkowa (na porcji rosołowej)   Fasolka po bretońsku z bułką pszenną i razową   Kompot   Kiwi                    7, 9   1                                    
Czwartek 20.03.2025    Rosół z makaronem   Potrawka warzywna z kurczaka   Ryż   Kompot   Pomarańcza                  1,3, 9                 1,7
       Piątek         21.03.2025                Zupa pomidorowa z ryżem (na porcji rosołowej)   Pulpet rybny w sosie koperkowym   Ziemniaki   Surówka z kiszonego ogórka z cebulą   Kompot   Banan                7,9             1,3,4           

Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.

                                          JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE

Życzymy smacznego!


OPŁATA  ZA  OBIADY

Za Marzec 2025r.

TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Lutego 2025r.

21 dni x 5,50 zł = 115,50 zł

Bank PeKaO SA o/Zgorzelec

Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188

Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta  z co najmniej  jednodniowym wyprzedzeniem .                             

                                                            W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.

Telefon  519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128


 Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,

selera, gorczycy.