Jadłospis 31.03-04.04.2025 i opłata za obiady

 O B I A DALERGENY
  Poniedziałek     31.03.2025    Zupa krupnik z kaszą jęczmienną (na porcji rosołowej)   Makaron z kurczakiem w sosie pomidorowym   Kompot   Jabłko                    1, 9    1,3,7
       Wtorek 01.04.2025    Krem z zielonych warzyw z pestkami dyni (na porcji rosołowej)   Gulasz wieprzowo-warzywny   Kasza bulgur   Ogórek konserwowy   Kompot   Mandarynka                 7, 9                   1                                           
       Środa 02.04.2025    Zupa Shreka z jajkiem (na porcji rosołowej)   Pierogi leniwe z masłem i bułką tartą   Kompot   Kiwi                  3, 7, 9    1,3, 7                                    
Czwartek 03.04.2025    Zupa grochowa z boczkiem (na kości ze schabu)   Ryż z musem truskawkowym   Kompot   Pomarańcza                    7, 9                   7
       Piątek         04.04.2025                Zupa pomidorowa z makaronem (na porcji rosołowej)   Ryba (Dorsz) pieczona w piecu   Ziemniaki   Mix warzyw gotowanych z masłem   Kompot   Banan              1,3, 7,9               1,4                                  7

Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.

                                          JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE

Życzymy smacznego!


OPŁATA  ZA  OBIADY

Za Marzec 2025r.

TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Lutego 2025r.

21 dni x 5,50 zł = 115,50 zł

Bank PeKaO SA o/Zgorzelec

Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188

Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta  z co najmniej  jednodniowym wyprzedzeniem .                             

                                                            W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.

Telefon  519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128


 Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,

selera, gorczycy.