O B I A D | ALERGENY | |
Poniedziałek 31.03.2025 | Zupa krupnik z kaszą jęczmienną (na porcji rosołowej) Makaron z kurczakiem w sosie pomidorowym Kompot Jabłko | 1, 9 1,3,7 |
Wtorek 01.04.2025 | Krem z zielonych warzyw z pestkami dyni (na porcji rosołowej) Gulasz wieprzowo-warzywny Kasza bulgur Ogórek konserwowy Kompot Mandarynka | 7, 9 1 |
Środa 02.04.2025 | Zupa Shreka z jajkiem (na porcji rosołowej) Pierogi leniwe z masłem i bułką tartą Kompot Kiwi | 3, 7, 9 1,3, 7 |
Czwartek 03.04.2025 | Zupa grochowa z boczkiem (na kości ze schabu) Ryż z musem truskawkowym Kompot Pomarańcza | 7, 9 7 |
Piątek 04.04.2025 | Zupa pomidorowa z makaronem (na porcji rosołowej) Ryba (Dorsz) pieczona w piecu Ziemniaki Mix warzyw gotowanych z masłem Kompot Banan | 1,3, 7,9 1,4 7 |
Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.
JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE |
Życzymy smacznego!
OPŁATA ZA OBIADY
Za Marzec 2025r.
TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Lutego 2025r.
21 dni x 5,50 zł = 115,50 zł
Bank PeKaO SA o/Zgorzelec
Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188
Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem .
W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.
Telefon 519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128
Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:
- Zboża zawierające gluten
- Skorupiaki i produkty pochodne
- Jaja i produkty pochodne
- Ryby i produkty pochodne
- Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
- Soja i produkty pochodne
- Mleko i produkty pochodne
- Orzechy
- Seler i produkty pochodne
- Gorczyca i produkty pochodne
- Nasiona sezamu i produkty pochodne
- Dwutlenek siarki
- Łubin i produkty pochodne
- Mięczaki i produkty pochodne
Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,
selera, gorczycy.