Jadłospis 23.04-25.04.2025 i opłata za obiady

 O B I A DALERGENY
   
        Środa      23.04.2025    Zupa szczawiowa z jajkiem (na porcji rosołowej)   Pierogi ruskie ze śmietaną   Kompot   Jabłko  3,7,9 1,3,7
Czwartek 24.04.2025    Barszcz biały z boczkiem (na kości ze schabu)    Racuchy z jabłkiem i  cukrem pudrem   Kompot   Banan      9 1,3,7
Piątek 25.04.2025    Zupa zacierkowa (na porcji rosołowej)   Paluszki rybne   Ziemniaki   Surówka z kiszonej kapusty   Kompot   Mandarynka     1,3,9 1,4                                    

Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.

                                          JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE

Życzymy smacznego!



 Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,

selera, gorczycy.