O B I A D | ALERGENY | |
Poniedziałek 28.04.2025 | Zupa krupnik ryżowy (na porcji rosołowej) Bitki ze schabu z cebulą Ziemniaki Surówka z białej kapusty i marchewką Kompot Jabłko | 9 1 10 |
Wtorek 29.04.2025 | Zupa jarzynowa (na porcji rosołowej) Klopsik w sosie pomidorowym Kasza pęczak Fasolka szparagowa z masłem Kompot Mandarynka | 7, 9 1,3,7 1 7 |
Środa 30.04.2025 | Zupa ogórkowa (na porcji rosołowej) Kotlet rybny Ziemniaki Surówka z marchewki pora i jabłka Kompot Kiwi | 7, 9 1,3,4 |
Piątek 02.05.2025 | Zupa fasolowa z boczkiem (na kości ze schabu) Makaron z serem białym i śmietaną Kompot Pomarańcza | 9 1,3,7 |
Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.
JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE |
Życzymy smacznego!
OPŁATA ZA OBIADY
Za MAJ 2025r.
TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Kwietnia 2025r.
15 dni x 5,50 zł = 82,50 zł
Bank PeKaO SA o/Zgorzelec
Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188
Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem .
Wolne od zajęć dydaktycznych w dniach: 7,8,9,13,14,15 maj 2025
W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.
Telefon 519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128
Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:
- Zboża zawierające gluten
- Skorupiaki i produkty pochodne
- Jaja i produkty pochodne
- Ryby i produkty pochodne
- Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
- Soja i produkty pochodne
- Mleko i produkty pochodne
- Orzechy
- Seler i produkty pochodne
- Gorczyca i produkty pochodne
- Nasiona sezamu i produkty pochodne
- Dwutlenek siarki
- Łubin i produkty pochodne
- Mięczaki i produkty pochodne
Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,
selera, gorczycy.