Jadłospis 28.04-02.05.2025 i opłata za obiady

 O B I A DALERGENY
  Poniedziałek     28.04.2025    Zupa krupnik ryżowy  (na porcji rosołowej)   Bitki ze schabu z cebulą   Ziemniaki   Surówka z białej kapusty i marchewką   Kompot   Jabłko                     9  1 10
       Wtorek 29.04.2025    Zupa jarzynowa (na porcji rosołowej)   Klopsik w sosie pomidorowym   Kasza pęczak   Fasolka szparagowa z masłem   Kompot   Mandarynka                 7, 9               1,3,7                   1                   7                              
   
       Środa 30.04.2025    Zupa ogórkowa (na porcji rosołowej)   Kotlet rybny   Ziemniaki   Surówka z marchewki pora i jabłka   Kompot   Kiwi                   7, 9  1,3,4                                    
Piątek 02.05.2025    Zupa fasolowa z boczkiem (na kości ze schabu)   Makaron z serem białym i śmietaną   Kompot   Pomarańcza                     9               1,3,7
      

Rodziców, dzieci uczulony na któryś z alergenów proszę o kontakt z intendentem. Szczegółowy skład gotowych produktów i półproduktów znajduje się u intendenta.

                                          JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE

Życzymy smacznego!


OPŁATA  ZA  OBIADY

Za MAJ 2025r.

TERMIN PŁATNOŚCI: do 20 Kwietnia 2025r.

15 dni x 5,50 zł = 82,50 zł

Bank PeKaO SA o/Zgorzelec

Nr 12 1240 1297 1111 0010 6447 7188

Nieobecność na obiedzie lub rezygnację z posiłku należy zgłosić u intendenta  z co najmniej  jednodniowym wyprzedzeniem .                             

Wolne od zajęć dydaktycznych w dniach: 7,8,9,13,14,15 maj 2025

                                                            W przypadku braku zgłoszenia obiad jest płatny.

Telefon  519 836 859 lub 75 77 54 121 wew.128


 Numery Alergenów Występujące w Posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

Zgodnie z informacją od producenta, produkty mogą zawierać śladowe ilości : glutenu, mleka , ja , soi,

selera, gorczycy.